Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V domácnosti Emmy Smetany (36) a Jordana Haje funguje mnoho věcí jinak, než je běžné. Na první pohled se to nezdá, ale partneři mají například naprosto rozdílný přístup ke svému vzhledu. „Myslím si, že před zrcadlem si rovnám vlasy mnohem déle než tahle slečna, která ráno vstane a za čtyři minuty už stojí přichystaná v tramvaji. To je obdivuhodné, protože mně tohle všechno trvá asi hodinu a půl,“ řekl nám Jordan na otevření salonu krásy Terezy Brabcové.

Emma mu dává za pravdu: „Já ráda potkávám Jordana odpoledne ve městě. Jsem ráda, když nejsem přítomna tomuto rannímu vzbouzení se. Je pravda, že já vstanu, vyčistím si zuby, trošku se učešu a mizím. Tento flákačský přístup si můžu dovolit proto, že většinou po probuzení jedu do práce, kde začíná můj pracovní den tím, že si sednu do maskérny a tam je dokonáno to, na co trošku kašlu.“

Šatník Emmy a Jordana je velmi unisexový a nezřídka se stává, že si partneři půjčují vzájemně své oblečení. Na otvírací párty v salonu Terezy Brabcové měl například Jordan oblečenou Emminu košili, ona měla pak šátek partnerovy matky. Dvojice si půjčuje dokonce ponožky a zažertovali o spodním prádle. „Podprsenky si půjčuju jen občas. Některé mám už svoje,“ vtipkoval Jordan a Emma přidala vtípek, že její krajkové prádlo nosí jen výjimečně v pátek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám