Hlavní obsah
Článek

Film Padesát odstínů šedi, příběh uťápnuté studentky literatury Anastasie, kterou si vezme do parády boháč Christian Grey, míří už na dévédéčka a Blu-Ray disky, a tak není divu, že už se chystá i český dabing. A zdá se, že minimálně hlavní dva hrdiny namluví výborně vybrané celebrity!

Jamiemu Dornanovi totiž svůj hlas propůjčí čím dál větší fešák Ondřej Brzobohatý (41), pro mnohé české ženy mnohonásobně přitažlivější přítel Taťány Kuchařové, herečku Dakotu Johnson zase v naší mateřštině namluví Marika Šoposká.

Ta sice není až tak známá jako Ondřej, nicméně fajnšmekři vědí své. Marika často představovala v pohádkách naivní princezničky, ve vodnickém seriálu Neviditelní ale ukázala i svou velmi slušnou postavičku v prádélku.

Herečku známe také ze seriálů První republika nebo Vyprávěj. O jejím soukromí se ví to, že je relativně čerstvě vdaná za zvukaře Petra Čecháka (bratra bývalého muže Táni Vilhelmové) a čeká s ním dítě. Tahle pětadvacetiletá okatá dáma s vizáží holčičky je podle nás také výborná volba!

Reklama

Další články

Načítám