Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je klidně možné, že tento „šestnáctý“ návrat Leoše Mareše (47) k Petře Faltýnové (46) se tentokrát podaří. Moderátor to vzal za správný konec a je vidět, že se věnuje nejen své partnerce, ale i dětem.

Ihned po sobotním finále České Miss Leoš Mareš s Petrou Faltýnovou a svými potomky vyrazili na dovolenou do Spojených arabských emirátů. Před prací tak moderátor dal přednost odpočinku a rodině.

Mareš dokonce nemoderoval úterní tiskovou konferenci hudebních Cen Anděl. „Musím zastoupit Leoše Mareše. Omluvil se mi, že toho na něj bylo po České Miss hodně, a tak odpočívá,” nechal se slyšet producent Lešek Wronka, který známého moderátora v jeho úloze nahradil. Ranní show na Evropě 2 za něj prozatím vzal Jakub Kohák.

Mareš, Faltýnová a jejich děti si podle všeho užívají v Abú Dhabí. Po delší pauze se totiž Leoš pochlubil momentkami z dovolené prostřednictvím svého profilu na sociální síti. Bylo vidět, že si vodu, sluníčko a exotické prostředí užívají. „Hned po České Miss v neděli ráno jsme zmizeli,” komentuje snímky Mareš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám