Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Michal Penk byl po celostátním pátrání konečně zadržen policií, ale rozhodně se nejednalo o banální zákrok. Jak Super.cz již informoval, přes měsíc byl v hledáčku strážců zákona, předevčírem se pak zprávy o celostátním pátrání po jednom z milenců Ivety Bartošové dostaly na veřejnost a v pondělí večer ho také sbalili uniformovaní policisté. I když ale jejich mluvčí tvrdil, že důvodem je to, že nepřebíral obsílky a že neřáda by nenaháněli jen poštou, samotné zadržení probíhalo podobně, jako by snad šlo o nebezpečného pachatele.

U zásahu byla média a všimla si, že se u domu, v němž Penk bydlí, před samotným zákrokem vystřídaly tři policejní vozy a byl také připraven anton se zásahovou jednotkou.

„Policisté byli připraveni vniknout do zpěvákova bytu i násilím. Po zhruba dvacetiminutovém zásahu uniformovaných mužů, které podle všeho sám Penk pustil do bytu, byl anton odvolán. Po dalších deseti minutách zpěváka policisté vyvedli do auta a odvezli pryč. Penk při zatčení působil hodně zmateně, jako by nevěděl, co se s ním děje,“ uvedl Blesk. O tom, že Penk spolupracoval, svědčí fakt, že se mohl pohybovat poměrně volně a nedostal klepeta.

Reklama

Další články

Načítám