Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legenda NBA Dennis Rodman slavila významné jubileum. Ač je to k nevíře, tomuto drsnému potetovanému týpkovi s piercingy v obličeji je už od 13. května padesát let. Rodman slavil své kulatiny však až v úterý v nočním klubu Chateau Nightclub & Gardens v Las Vegas. Jak je známému bouřlivákovi blízké, byla to pořádná jízda.

Kdo by dospěl k názoru, že basketbalová hvězda se s věkem uklidní a bude působit více distingovaně, je na omylu. Rodman přišel na oslavu v černém dámském tílku, s korály kolem krku, v barevném saku a kšiltovce s tygrem. K tomu neustále pokuřoval kvalitní doutník. Rodman si s přáteli užil bujarý večer plný alkoholu a striptýzu pohledných slečen. Na padesátníka rozhodně nevypadal.

Rodman měl těžké dětství. V mládí byl plachý a introvertní. Až v dospělosti začal vystupovat jako člověk vzpírající se veškerým konvencím. Chtěl být kontroverzní a sám sebe prezentoval jako potetovaného drsňáka s piercingy a bláznivě obarvenými vlasy. Psychické problémy jej však neopouštěly.

V roce 1993 se dokonce pokusil o sebevraždu. Jeho životem prošla řada slavných žen. Například Madonna či Carmen Electra, která byla krátce jeho ženou. Se svou současnou manželkou Michelle Moyer má dvě děti. Jedenáctiletého D.J. a desetiletou Trinity.

Reklama

Další články

Načítám