Hlavní obsah
Článek

Marta Jandová (50) žila velkou část svého života v Německu, nyní se ale usadila, zřejmě natrvalo, v Čechách. Díky těmto zkušenostem může odpovědně říct, že Češky se prý oproti Němkám o svůj vzhled starají mnohem více, možná to ale někdy přehánějí se zásahy estetické medicíny.

„Nejsem ten člověk, který by ráno vstal a začal s čištěním pleti a aplikováním tisíce krémů. Nepřeháním to,“ říká Marta. „V Německu jsem to v životě neřešila. Teď, když jsem v Čechách, tak ke mně přicházejí lidi a posílají mě na botox. Mám na obličeji vrásku, ale ta mi nevadí, protože je prostě moje,“ krčí rameny Marta.

Známá rockerka se spoléhá mnohem více na prevenci a čas od času si nechá svou pleť odpočinout během kosmetického ošetření. Proto byla jednou z čestných hostů na otevření salonu krásy Terezy Brabcové, dcery herečky Veroniky Freimanové. „Stárnout mě nebaví, nikoho to nebaví, na druhou stranu to patří k životu. Když se podíváš na starou paní, která nikdy v životě na žádném zákroku nebyla, tak v jejich očích vidíš takovej krásnej lesk a to je podle mě hrozně sexy,“ říká Marta Jandová.

Reklama

Další články

Načítám