Hlavní obsah
Článek

Několikrát týdně jí aplikují na pleť neprodyšné vrstvy líčidel. Proto je Daniela Písařovicová vždy ráda, když může strávit den zcela bez make-upu a fungovat - jak sama říká - 'naze'.

Aby ulevila své pleti, tak hvězda Událostí ráda a často vyráží na kosmetická ošetření. „V poslední době jednou za čas zajdu na zkrášlující proceduru. Miluju masáž obličeje a dekoltu,“ uvedla Daniela na otevření nového kosmetického salonu, který vlastní Tereza Brabcová, dcera Veroniky Freimanové. Během našeho povídání se sympatická moderátorka svěřila, že zatím nepodstoupila žádný razantní zákrok a třeba botox a injekční výplně jí zatím nic neříkají.

"Když jsem na televizní obrazovce, tak je o mě postaráno. Zjišťuju totiž, že čím jsem starší, tím méně se umím líčit. Když se dostávám pod ruce zkušených profesionálů, tak mě to nenutí se v tomto řemesle zdokonalovat. A když se mám sama nalíčit, tak je to velká tragédie,“ přiznala se Daniela.

"V soukromém životě chodím prakticky nenalíčená. Mám pocit, že moje pokožka je tak přetěžovaná všemi líčidly, že mám ráda, když se odlíčím, nanesu krém a chodím si naze," uzavřela moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám