Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedávno přeoperovaná modelka Vlaďka Erbová (42) nezažívá jen chvíle štěstí, ale stává se jí, že těžce zklame fanoušky, kteří milovali její obří vnady, jež jsou dnes již minulostí. Lehce odprsená Vlaďka čelí kritice, ale třeba takový její manžel Tomáš Řepka, přestože je typický horňák, si vůbec nestěžuje.

„Spousta fanoušků, kteří mě potkávají, se nechtějí smířit s tím, že to jsem já, protože Erbová má na fotkách větší prsa. Pravda je však taková, že jsou vždy graficky upravená, nebo přifouknutá. Se svou váhou a stavbou těla bych nemohla mít tak velká ňadra. Mám standardní velikost, která k mému tělu patří,“ hájí chirurgicky zmenšené poprsí Erbová.

I když občas vypadala, že skoro musí přepadávat, nikdy se jí to prý nestalo.

„Je ale pravdou, že když jsem měla obří rozměry, a ty jsem mívávala většinou v těhotenství nebo při kojení, trpěla jsem strašně na záda a krční páteř. Mít velká prsa není pro to tělo žádná výhra,“ řekla nám na focení kosmetiky.

Tomáš Řepka jí do předělání hrudníku mluvit nemohl.

„Prsa mám pořád krásná. Po nové operaci jsou pevnější, lépe drží. Ten první rok jsou prostě nejhezčí. A manžela jsem se opravdu neptala, to je v dnešní době věc každé ženy, jak se rozhodne. Tomáš je klasický horňák, ale ani si nestěžuje. Je rád, že jsem spokojená,“ dodala Vlaďka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám