Hlavní obsah
Článek

Nejmladší členka slávychtivého rodinného klanu děla všechno pro to, aby nebyla tou nejnudnější z pěti sester. Kim Kardashian (43), která ulovila rappera Kanyeho Westa, se nejspíš nikdy nevyrovná, ale každý „like“ na sociálních sítích se počítá.

Pokud by se popularita měřila odezvou na internetu, Kylie Jenner (26) by se sebou mohla být spokojená. Poté, co začala zveřejňovat své žhavé fotky, nemá o nadšené komentáře nouzi. Když to takhle půjde dále, jednou možná bude konkurovat Kim, která se chystá vydat svou selfie-autobiografii.

Kylie od své ve všech směrech velké sestry ledacos odkoukala, a ve snaze prosadit se v šoubyznysu tak má tu nejlepší průpravu. Kim se totiž pořizování selfíček věnuje na plný úvazek a v tomto oboru je uznávanou odbornicí. Kylie tak velice rychle našla ten nejlepší úhel, díky němuž vyniknou její ňadra.

Nejmladší hvězdička reality show Keeping Up with the Kardashians se v poslední době v oblasti hrudníku výrazně zaoblila, takže je nejvyšší čas její ženské zbraně náležitě zúročit. Na rozdíl od Kim totiž prozatím nemá přes sedací partie větší obvod než přes prsa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám