Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká topmodelka Eva Herzigová (51) se v devadesátých letech proslavila v legendární reklamě na podprsenku s push-up efektem Wonderbra. Podprsenku stejné značky dnes propaguje australská kráska Miranda Kerr (41), která patří k nejznámějším andílkům spodního prádla Victoria´s Secret.

Sexy modelka, která se momentálně rozvádí s hercem Orlandem Bloomem, s nímž má syna Flynna, nafotila hodně žhavý katalog v prádélku, v němž vynikly její dokonalé křivky. Miranda Kerr se nikdy nepyšnila kdovíjak velkými ňadry. V posledních týdnech se však spekuluje, že si své vnady nechala zvětšit. Otázkou zůstává, zda za vizuálně větším poprsím nestojí spíše slavná push-up podprsenka, kterou sličná Australanka prezentuje na každém kroku.

Ani česká modelka Agáta Prachařová (38) se nepyšní velkými ňadry, přesto umí se svými ženskými přednostmi dělat doslova kouzla. A to právě díky nošení speciálního spodního prádla, a nikoliv na základě chirurgické úpravy poprsí. Ať už je pravda jakákoliv, Miranda Kerr nestrádá ani po rozpadu manželství s filmovým Legolasem. Momentálně totiž randí s miliardářem Jamesem Packerem, což je pro ni skvělá partie.

Reklama

Další články

Načítám