Hlavní obsah
Článek

Za outfity byla ve svém boubelatém období často kritizovaná. Ewa Farna (30) sice zhubla, ale její postava stále neoplývá Body Mass Indexem o hodnotě 14 či 16 jako u profesionálních modelek. Nemůže si proto na sebe navěsit cokoli bez rozmyslu, ale musí respektovat své ženské tvary.

Na tiskovou konferenci připravovaného ročníku cen Anděl oblékla šaty z materiálu s vysokou gramáží, které naštěstí přepásala zlatým páskem, což její figuře velmi prospělo. Díky komplikovaným vzorům látky se podařilo také opticky rozbít celek a Ewa v šatech nevypadala tak rozložitě. Možná také proto, aby zpěvačka odpoutala pozornost od ne úplně lichotivých částí svého těla, tak zvolila výrazné obutí, které díky svému střihu a zlaté špičce odpoutalo pozornost od zbytku.

Během tiskové konference Ewa upozornila na svou nominaci na cenách populární hudby, připomněla také, že vyjíždí na turné s názvem V akustickém směru. „Tohle turné není jen pro mé fanoušky, ale je pro všechny lidi, kteří mají rádi hudbu. Tyto koncerty nebudou o tom, jestli někdo moje písničky zná, nebo ne. Je to o tom, že mám skvělé muzikanty, bude to hodně hudební, srdcové,“ lákala na své koncerty česko-polská zpěvačka.

Zpěvačka pojala jazzovo-akustické turné velmi komorně. „V intimní pokojíčkové atmosféře budu mít hosty, rekvizity, kapelu. Na tom je to postavené,“ říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám