Hlavní obsah
Famous
Článek

John Cleese byl ženatý už třikrát a po posledním rozvodu přišel v přepočtu o více než půl miliardy korun. Jeho bývalá manželka Alyce Faye Eichelberger dostala jako vyrovnání po rozvodu dvacet milionů dolarů. Manželství jim přitom krachlo už v roce 2008.

S americkou psychiatričkou se dnes pětasedmdesátiletý britský herec rozešel po šestnácti letech manželství. A sedm posledních let prý řeší jen to, jak dokončit majetkové vyrovnání, které mu nařídil soud. Své bývalé vyplatí letos poslední část z dvaceti milionů dolarů a ona teď tak prý bude mnohem bohatší než on.

„Byl jsem velmi dobře zajištěný předtím, než jsem se rozvedl s Alyce Faye Eichelberger. Nikdy jsem opravdu netušil, jaký mám majetek, žil jsem si prostě pohodlně. Ale teď pracuji sedm let jen na tom, abych zaplatil vyrovnání po rozvodu,“ postěžoval si Cleese.

„Ona je teď mnohem lépe zajištěná než já. Takže můžete sedět a s hořkostí v sobě nadávat. Nebo si můžete jen říct, že je to celé trapné. V červenci zaplatím poslední splátku, a tím jí dám dvacet miliónů dolarů. Když jsme se rozešli, měli jsme pět nemovitostí. A teď mi zůstal jediný pěkný byt v Londýně, je nedaleko. Nic víc nepotřebuji,“ dodal Cleese, jehož ani dramatický rozvod neodradil od dalšího sňatku. V roce 2012 se jeho čtvrtou manželkou stala o 31 mladší Jennifer Wade.

Reklama

Další články

Načítám