Hlavní obsah
Článek

Rumer Willis pokračuje ve své spanilé jízdě v soutěži Dancing With The Stars, kde v pondělí opět předvedla jeden z nejlepších výkonů. Na své si přitom u tohoto pořadu přijdou nejen ženy, ale i pánové, jelikož celebrity jsou ochotné rozpohybovat svá ladná těla i v hodně rafinovaných kostýmech. Onoho večera všem v tomto ohledu vytřela zrak právě nejstarší ze tří dcer Bruce Willise a Demi Moore.

Paparazzi odchytli šestadvacetiletou Rumer ve skvělé náladě ještě před vystoupením. Těžko říct, zda jsou lepší její konzistentně úžasné pohyby, nebo právě to, v čem se na pódiu pokaždé objeví. Její poslední průsvitný model posetý kameny připomínal spíš koncertní kostým Jennifer Lopez než taneční úbor.

Není divu, že se Rumer se svým tanečním partnerem Valem Chmerkovským i tentokrát bezpečně dostala do dalšího kola. Za jejich salsu na píseň Glorie Estefan Turn the Beat Around získali 33 bodů. Na opačné bodové škále skončili vnadná modelka Charlotte McKinney a Keoikantse Motsepe, kteří vypadli ze soutěže jako druzí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám