Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na jednom pódiu se v neděli sešla největší popová stálice Madonna s hudební ikonou současnosti Taylor Swift. Jejich fantastického vystoupení se dočkalo publikum v Los Angeles na předávání hudebních cen iHeartRadio Music Awards a Madonna během něj znovu potvrdila, že je třeba s ní ještě dlouho počítat. Asi nikdo by nehádal, že mezi oběma zpěvačkami je propastný věkový rozdíl 31 let.

Pětadvacetiletá Taylor z pódia téměř neslezla. Kromě tohoto hudebního vyvrcholení celého večera, kde však zůstala za hlavní hvězdu její zkušenější kolegyně, si odnesla rovnou tři sošky se stříbrným srdcem, které se zde rozdávají.

Taylor si ale s Madonnou nestřihla duet, jen ji doprovázela na kytaru k její novince Ghosttown. Právě tímto vystoupením, na němž Madonna překvapila dlouhými vlasy a svěžím vzhledem, udělaly společně novému singlu to nejlepší promo, jelikož píseň se už pomalu šplhá nahoru v hudebních žebříčcích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám