Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z televizní ikony Larryho Kinga, jenž patří k nejslavnějším moderátorům všech dob, je starý pán, který se příliš neliší od svých vrstevníků.

Larry během 25 let ve své televizní show vyzpovídal snad všechny významné osobnosti, jež dokázal zaskočit svými pohotovými dotazy. Dnes mu ovšem na zlatou éru zbyly jen vzpomínky. Když slavného moderátora zastihli fotografové při odchodu z restaurace v Los Angeles, nebylo možné přehlédnout flek v jeho rozkroku.

Ať už k němu přišel při neobratném umývání rukou, či kvůli neudržení moči, je zřejmé, že se na Larrym podepisuje pokročilý věk. V minulosti byl pro změnu zvěčněn s rozepnutým zipem.

Legendární moderátor je už sice v důchodu, ale energie mu neschází. Vedle o 26 let mladší manželky Shawn Southwick sice vypadá jako její děda, ale navzdory věkovému rozdílu jim to klape. Larry King se nejspíš poučil ze svých sedmi předchozích manželství a nyní je ideálním partnerem. S žádnou ze svých bývalek totiž nevydržel tak dlouho jakou se Shawn, již si vzal v roce 1997.

Reklama

Další články

Načítám