Hlavní obsah
Článek

Trvalo to jen pár hodin a díky masivnímu pátrání i přes média se policií hledaný zpěvák Michal Penk zázračně objevil. „Osoba byla vypátrána,“ řekl Super.cz pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan.

O co šlo, zda ho někdo udal a poslal na něj strážce pořádku (o zadržení v bytě píše Blesk.cz), nebo zda se nakonec dobrovolně dostavil na policejní služebnu, se zatím neví.

Nicméně Penk zmizel z databáze hledaných osob. „Pokud se osoba v databázi již nevyskytuje, znamená to, že byla vypátrána. Platí to, že šlo o člověka, který nespolupracoval s policií. To je vše, co k tomu mohu sdělit,“ řekl nám Hulan.

Penk patrně dostal předvolání k výslechu a jako bohém ho tolik měsíců ignoroval, až policii došla trpělivost a dala ho do celostátního pátrání. „Kdyby šlo o neřáda, neposíláme mu dopis,“ naznačoval už dříve mluvčí, že Penk není žádný zločinec.

Zpěvák, který se kdysi proslavil aférkou s Ivetou Bartošovou, o sobě v poslední době v oblasti hudby skoro vůbec nedává vědět. Naplánované koncerty byly zrušeny a přesunuty na podzim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám