Hlavní obsah
Článek

Fanoušky významné osobnosti světové hudební scény Joni Mitchell vyděsila zpráva o tom, že jednasedmdesátiletá zpěvačka skončila kvůli náhlým zdravotním komplikacím v nemocnici.

Kanadská hudební hvězda, která bývá označována za ženskou obdobu Boba Dylana, se zpěvu věnuje už od poloviny 60. let. Interpretka hitů Both Sides či Big Yellow Taxi je momentálně v péči lékařů. V úterý do jejího domu na základě hovoru z tísňové linky dorazila záchranka, která ji probrala z bezvědomí.

„Joni byla hospitalizovaná. Čekáme na zprávu o jejím zdravotním stavu, kterou zveřejníme ihned, jak to bude možné,“ objevilo se na oficiálním profilu Joni Mitchell na sociální síti. Bližší informace nebyly dosud zveřejněny, což nasvědčuje tomu, že zpěvaččin stav je vážný.

Joni Mitchell patří k nejvýznamnějším hudebním osobnostem, jako svůj velký vzor ji označuje například Taylor Swift. Zpěvaččinu tvorbu ovlivnil její osobní život, zejména vztah k dceři Kilauren (50), již dala k adopci, protože se o ni nedokázala postarat.

Reklama

Další články

Načítám