Hlavní obsah
Článek

Vypadalo to jako idylické manželství dvou úspěšných zpěváků, ale rozchod nakonec přišel jako blesk z čistého nebe. Jennifer Lopez (54) nedávno oznámila, že po sedmi letech opouští Marca Anthonyho (42). Dvojice měla již delší dobu ve vztahu problémy. Lopez například vadilo, jak Marc kontroloval její šatník a nesnášel, že je považována za sexsymbol. Dalším důvodem však má být atraktivní herec William Levy (30), který údajně Lopez uhranul.

Životem americké herečky a zpěvačky prošlo hned několik osudových mužů. Prvním byl číšník Ojani Noa původem z Kuby, jehož si zpěvačka vzala v roce 1997. Po necelém roce se však konal rozvod. Následovaly poměrně nechutné aféry, kdy Noa chtěl zpeněžit detaily o jejich společném životě. Například domácí erotické video.

Poté se objevil dvouapůlletý vztah s americkým rapperem a producentem Seanem Combsem známým jako P. Diddy. Pár se seznámil v nočním baru na Manhattanu a jejich vztah byl ostře sledovaný médii.

Druhým manželem Jennifer Lopez se stal tanečník Cris Judd. Dohromady se dali díky společnému natáčení singlu "Love Don’t Cost a Thing". Vzali se v září 2001, ale o necelý rok později už začala Jenn randit s Benem Affleckem. Rozvod s Juddem však oficiálně proběhl až v lednu 2003.

Láska Lopez a Afflecka byla mediální senzací. Dvojice dostala přezdívku Bennifer a plnila stránky novin. Ben dal v roce 2002 Jennifer zásnubní prsten se šestikarátovým růžovým diamantem za 1,2 miliónu dolarů, ale jejich svatba naplánovaná na 14. září 2003 byla odvolána jen několik hodin před začátkem. Slavný pár se rozešel v lednu 2004.

Po méně než dvou měsících však měla Lopez za Afflecka náhradu. Stal se jím její dřívější dlouholetý přítel Marc Anthony, který rychle zahojil rány na jejím zlomeném srdci. S Anthonym vydržela Lopez nejdéle, má s ním tříletá dvojčata Emme Maribel Muñiz a Maximiliana Davida Muñize.

Reklama

Další články

Načítám