Hlavní obsah
Článek

Tomuhle by věřil málokdo. Většina lidí si léta kladla otázku, čím se Sagvan Tofi (59) od dob Kamaráda do deště živí. Poslední roky jsou to muzikály. Po obrovském úspěchu Dětí ráje, ke kterým napsal scénář a zahrál si v nich, momentálně hraje v Mýdlovém princi a chystá producentský debut.

Děti ráje se od září budou hrát v brněnském Bobycentru a Sagi se stal dokonce producentem. Poté, co se nedomluvil s bývalými producenty, se rozhodl, že to dotáhne do úspěšného konce sám. "Začaly mi muka a peklo. Přivést Děti ráje na Moravu, což byl můj sen, je strašná hora práce," řekl Super.cz Tofi.

Ten dokonce začal chodit denně do práce a vstává brzy ráno. "Překvapilo to i mě. Nejhorší je začít pracovat. Když vás to chytne, baví vás to, tak už nejde přestat. Nejde zastavit, a já nemám čas vydechnout, opít se nemůžu, zapařit s kamarády. Ti už ani pořádně neví, jak vypadám. Mám zodpovědnost i za ostatní lidi, chci, aby to bylo nejlepší," vysvětluje Sagi.

"Vstávám v sedm hodin ráno, budí mě malá, ona jde do školky a já do kanceláře, do produkce a normálně pracuju do večera. Je to záhul, ale stojí to za to," dodal Tofi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám