Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vypadá to, že si bývalý docela obstojný zpěvák Michal Penk opět komplikuje život! A zdá se, že úplně zbytečně! Tentokrát asi na vině bude nejspíš nerespektování policie. Ta ho poslední měsíc hledá a důvod je nejspíš úplně banální.

Nejdřív to vypadalo, že se Michal ztratil, pak si ale Super.cz a po něm i další média všimla, že zpěvák není pohřešovaný, nýbrž hledaný. K tomu se přistupuje obvykle ve chvíli, když někdo spáchá trestný čin. Naše redakce však již informovala, že výjimečně jde i o to, že dotyčný nerespektuje výzvy k dostavení se na výslech nebo k pouhému stavebnímu řízení. A podobný má být i tento případ.

„Pátrání po osobě vyhlašovali pražští policisté. Nebudu hodnotit, zda se jedná o něco zásadního, či nikoliv, nicméně důvodem vyhlášení pátrání je to, že osoba opakovaně nereagovala na písemné výzvy a předvolání,“ uvedl pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Nechtěl specifikovat, jakého činu se měl Penk dopustit, obecně ale poměrně vtipně vysvětlil, že nejspíš nepůjde o nic závažného.

„U takových hledaných osob se může jednat i o to, že nereagují na předvolání, aby se dostavili jako svědci k nějaké věci. Nutně se nemusí jednat o člověka, který by byl z něčeho podezřelý. Všeobecně a s velkou nadsázkou lze konstatovat, že pokud by se jednalo o nějakého neřáda, asi bychom mu nepsali, ať se dostaví na policejní služebnu,“ dodal mluvčí.

Policie se samozřejmě může kdesi skrývajícího se Penka snažit jen uchlácholit. Uvidíme, co přinesou další dny a zda se nezvěstný zpěvák zase někde vynoří. Jeho telefon je nyní ale nedostupný a podle přátel řešil v posledních dnech opravdu nějaké blíže nespecifikované problémy. Tak snad nejde o nic vážného…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám