Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaro představuje ideální období pro celkovou detoxikaci organismu, který je po zimě doslova zanesený různými odpadními látkami. Detoxikovat lze mnoha způsoby, avšak ne všechny jsou stejně kvalitní (některé vám dokonce mohou spíš ublížit, než prospět). Jeden z těch jednoznačně nejefektivnějších i nejbezpečnějších zahrnuje použití minerálů disponujících léčivými a ochrannými schopnostmi. Například?

Šungitová pyramida 3 cm leštěná – skvěle pohlcuje záření z elektroniky v místnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Má vynikající hojivé a dezinfekční účinky. Obsahuje fullereny, považované za vůbec nejvýkonnější antioxidant. Podporuje správnou funkci imunitního systému a metabolismus. Navíc tiší bolesti.

Ametyst anděl malý – ochrání vaši domácnost a přinese vám štěstí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vynikající přírodní čistič krve. Stimuluje produkci hormonů, uvolňuje stres a působí proti nespavosti i přepracovanosti. Bývá doporučován pacientům s poruchami trávicího traktu, migrénou či kožními chorobami.

Tyrkys náhrdelník – šperk pro dobrou náladu a duševní vyrovnanost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mocný kámen, který výrazně pomáhá v boji s toxiny i infekčními onemocněními. Upravuje acidobazickou rovnováhu (redukuje překyselení) a regeneruje tkáně. Navozuje vnitřní klid. Často ho nosí lidé, kteří trpí depresemi nebo záchvaty úzkosti.

Lapis lazuli placička – trápí vás horečka či bolesti hlavy? Dejte si ji pod polštář

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kámen přátelství. Dokáže zahánět neštěstí, posiluje sebekázeň a intuici. Příznivě ovlivňuje dýchací a centrální nervový systém, štítnou žlázu, brzlík atd. Výrazně přispívá k neutralizaci jedovatých látek v těle.

Obsidián vločkový přívěsek – účinná prevence proti virózám

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ztuhlá láva s obrovskou magickou silou. Obsidián má sklon vynášet na povrch pravdu, jakkoliv je tato nepříjemná. Proto ho s oblibou používají terapeuti. Usnadňuje trávení, blokuje geopatogenní zóny a detoxikuje.

Další články

Načítám