Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Proč tomu tak je? Vzpomeňme si na naše dávné předky. V zimním období bylo absolutně nejdůležitější si vytvořit tukové zásoby tak, aby organismus měl v průběhu dlouhých zim bez potravy z čeho brát. Proto jsou nesmyslná novoroční předsevzetí, že rychle a trvale zhubneme a začneme hned v lednu.

„Předsevzetí jsou v pořádku, ale doba načasování ne! Začněte nyní a půjde vám to snadněji!“ říká Monika Žídková a doplňuje:

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vysvětlení je jednoduché. Po dlouhém zimním období, kdy náš organismus jel na tzv. úsporný režim, se začínají probouzet hormonální a metabolické procesy, které nám usnadňují spalování tuků a tvorbu svalové hmoty. Na jaře se ne nadarmo říká, že se příroda začíná probouzet. My jsme její nedílnou součástí. Máme více energie, nálada se nám po zimně lepší a hormony začínají pracovat a přesouvat nám tukové zásoby do svalů. Existují prostředky, kterými lze tento proces maximálně zefektivnit. Jedním z takových je TRF – thermo reactive formula.

Jak na rychlý kilogramový úbytek?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rada je na první pohled velmi jednoduchá: omezte množství sacharidů, hlavně cukrů v jakékoliv formě! Budete pravděpodobně více chodit na toaletu na malou stranu, ale viditelně vám to může pomoci. Je důležité, aby toto omezení nebylo dlouhodobé. S těmito názory se ztotožňuje i Prof. MUDr. Rajko Doleček, DrSc.

Blíží se teplejší období a přípravky na zvýšení tepla maximálně zefektivňují boj s obezitou, radí doktor

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výdej tepla navíc není jen perfektním pomocníkem při hubnutí, ale pomáhá také uvolňovat křeče, podporuje očistu i metabolismus. Pozitivní účinky tepla a TRF při snaze zredukovat váhu potvrzuje více odborníků. Bude-li organismus během látkové výměny ztrácet víc tepla než obvykle, pak bude mít menší možnost energii ukládat ve formě tuku. Přípravky, které dovedou rozumně zvýšit produkci tepla během látkové výměny, jako je TRF, mohou významně zvýšit úspěchy u širokého spektra diet. Účinky tepla a TRF jsou ještě mnohem efektivnější, když se začne v příznivé době. Což je právě nyní.

Známá lékařka - MUDr. Kateřina Cajthamlová doporučuje teplo!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spolehlivou metodu TRF doporučuje i známá česká lékařka a moderátorka MUDr. Kateřina Cajthamlová: „Někdy stačí pouze drobnosti, a to nejen v úpravě jídelníčku. Výsledky se mohou dostavit velice rychle. Vyzkoušejte teplo v jakékoliv podobě. K obědu teplý neslazený čaj (doplněný o lžičku TRF), cvičení zase začínejte dobře zahřátí a rozhýbaní. Čím více tepla budete tvořit, tím rychleji budete odměněni váhovým úbytkem a krásnější postavou. Když chcete zhubnout, vyzkoušejte TRF – Thermo reactive formuli,“ radí Cajthamlová. Omezený počet ks TRF nyní v rámci klinického testování za akční cenu! Při objednávce do 6.4. s dárkem v podobě novinky pro ještě kvalitnější hubnutí.

Další články

Načítám