Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jednoznačně nejlehčí herečka, jejíž váha nedosahuje ani hmotnosti dětských hvězd, opět vystavila své ošklivé tělo, které by mohlo sloužit jako odstrašující příklad pro všechny anorektičky a bulimičky. Na Taře Reid (48) je totiž zřetelná každá kost.

Hvězda komediální série Prci, prci, prcičky dnes přijde sexuálně přitažlivá opravdu jen málokomu. Známá drobotinka je přesto přesvědčena o tom, že ztělesňuje ženskou dokonalost. Při hubnutí to dotáhla tak daleko, že na ní nezbyl snad ani gram tuku. Jedinou výplň tvoří silikonová ňadra, která na jejím těle působí dost nepatřičně.

Tara Reid je přesto na své tělo hrdá a domnívá se, že mu vděčí za nabídky z Hollywoodu. Momentálně natáčí třetí díl brakové hororové série Žralokonádo, kde společně s Ianem Zieringem alias Stevem z Beverly Hills 90210 čelí vzdušnému útoku žraloků, který popírá všechny fyzikální zákony.

Dříve atraktivní herečka se pochopitelně setkala s kritickými ohlasy na své tělíčko, ale pro odpůrce má vysvětlení. „Mám prostě drobnou postavu. Pořád jím a vypadám tak, jak vypadám. A pokud se vám to nelíbí, tak se na mě nedívejte. Jsem taková, jaká jsem,“ tvrdí Tara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám