Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Oblými křivkami proslulá celebrita tráví většinu času nakupováním. Za svou garderobu utrácí neskutečný balík, ale mnohem více parády nadělala v obyčejném tílku, jaké si může dovolit i žena z nejnižší společenské vrstvy.

Kim Kardashian (43) se označuje za módní specialistku stejně jako její manžel Kanye West (46), který už podnikl první kroky jako návrhář. Slávychtivá žena obléká produkty renomovaných značek, ale vzhledem k jejím nestandardním tělesným proporcím výsledek často dopadá tragicky. Ani sebedražší oblečení totiž Kim nezajistí, že bude vypadat atraktivně. Výrazné pozadí totiž často umocňuje nevhodnými modely, které z ní dělají almaru.

Po období, kdy Kardashian v Paříží vybírala nové kousky do svého šatníku s peroxidovým účesem, se Kim vrátila ke své přirozené podobě. Nejenže má opět původní barvu vlasů, ale drahé oblečení v civilu nahradila outfitem, jaké nosila dávno před tím, než se výhodně provdala za Westa. S dcerkou North v náručí působila jako obyčejná maminka, která nemá na parádění příliš času. V lehkém tílku, pod něž si nevzala podprsenku, však paradoxně nadělala více parády než v prvoplánově provokativních transparentních outfitech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám