Hlavní obsah
Článek

Nová Česká Miss Earth Karolína Mališová vyfoukla finalistkám skoro všechny tituly. Odnesla si titul Miss posluchačů rádia, nejkrásnější úsměv i tvář a nakonec se stala i třetí nejkrásnější dívkou Česka.

"Mám čtyři tituly. Jsem jediná z Moravy, tak jsem doufala, že když Moraváci dali vše do toho, abych vyhrála tři doprovodné tituly, že to popoženou i na to třetí místo. Jsem velmi vděčná za to, že můžu být jednou z královen krásy. Čekám od toho nové zkušenosti i zážitky na celý život," řekla Super.cz Karolína z Otic u Opavy, jež byla nejmladší finalistkou.

Karolína byla nejsilnější ze všech finalistek. Pořádná stehna má kvůli atletice, které se od dětství věnovala. Přesto sbírala modelingové zkušenosti ve světě a bodovala i na přehlídkách prádla a plavek.

"Dva měsíce jsem byla v Číně a fotila jsem pro různé světoznámé značky. V Číně jsem absolvovala i přehlídku Victoria´s Secret, to považuji za obrovský úspěch. Byla naprosto bombastická," dodala Mališová, která je zadaná. Dva a půl roku chodí s přítelem Jakubem.

"Myslím, že nám soutěž do vztahu vůbec nebude zasahovat. Každý chlap má o svoji krásku strach, i on, ale my si důvěřujeme, nevidím důvod, proč bychom spolu nemohli být nadále," dodala nová Česká Miss Earth.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám