Hlavní obsah
Článek

V polovině ledna přivedla manželka režiséra Jiřího Menzela na svět svého druhého potomka, ale opět může předvádět štíhlou postavu, již těhotenství vůbec nepoznamenalo. V růžových legínách dokázala, že je opět fit.

Olga Menzelová (46) se v období, kdy čekala druhé dítě, příliš nezakulatila, a až do poslední chvíle tak mohla tajit, že bude maminkou. Porod poté provázely spekulace ohledně tatínka její druhé dcery. Šestiletou Aničku si totiž pořídila s režisérem Jaroslavem Brabcem, ale Evu Marii prý opravdu zplodila se svým manželem Jiřím Menzelem (77), který dříve tvrdil, že si na rodičovství netroufá.

Výrazně mladší Olga musí nejspíš péči o miminko zvládat sama, ale přesto si udělá čas na to, aby vypadala krásně. „Nemám téměř žádné volné dny, ale myslím si, že žena by měla vypadat hezky. Když má někdo ruce a nohy, tak mi vozí miminko, a já si zkrátka ten čas na sebe udělám, abych se cítila dobře,“ prozradí čerstvá maminka v Top Star magazínu, kde bude mít svou televizní premiéru i v kočárku zachumlaná Eva Marie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám