Hlavní obsah
Článek

„Nemyslím si, že by mi úlet s Leošem měl nějak ublížit, ale hlavně se o tom nechci bavit," řekla o románku s moderátorem krátce před finále České Miss Andrea Kalousová, kterou paparazzi před měsícem načapali s Marešem v jednom pražském hotelu.

A měla pravdu. V sobotu ji diváci zvolili druhou nejkrásnější dívkou, získala titul Česká Miss World. "Pocity jsou nepopsatelné, nemůžu tomu vůbec uvěřit," řekla Super.cz pár minut po svém triumfu Andrea, která doposud s modelingem nemá žádné zkušenosti.

A co nyní říká na románek s Marešem? Po svém vítězství sexy brunetka otočila. "Nemám nic s Leošem Marešem a nic jsem s ním neměla," tvrdí. "Myslela jsem si, že mi to uškodí. Ale lidé rozhodli," dodala Andrea.

Do románku si během finále rýpl i Libor Bouček. Ten se při rozhovoru s finalistkami zeptal Petry Faltýnové, zda by na Andreu též neměla nějaký dotaz? "Bylo to vtipný. Vystihovalo to situaci," dodala Kalousová, která je momentálně nezadaná. "Partnera nemám. Chlap musí umět zaujmout, musí mít šmrnc a být sympaťák," popsala požadavky na potenciálního přítele.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám