Hlavní obsah
Článek

Finále dalšího ročníku České Miss si nenechaly ujít bývalé královny krásy, které pečlivě vybíraly večerní garderobu i šperky. Cena některých kousků šplhala do statisíců. Například náušnice, které letos zdobily Českou Vicemiss 2007 Evu Čerešňákovou, měly hodnotu téměř tři čtvrtě miliónu korun.

„Je pro mě nádherným zážitkem mít možnost vynést tyto jedinečné šperky, které jsou ruční prací a na něž byl použit materiál prvotřídní kvality – zlato a diamanty,“ uvedla misska, která nechala náušnice naplno vyniknout a žádný další šperk či doplněk si k nim už nevzala.

„Náušnice jsou jen zapůjčené a myslím si, že se pro tuto příležitost náramně hodí. Primárně jsem hledala něco, co by se hodilo ke zvoleným večerním šatům ve zlatavě-bronzovém odstínu, určitě ne podle ceny,“ dodala misska.

Kvůli drahým šperkům se Eva ani příliš dlouho nezdržela na afterpárty České Miss a neponocovala do pozdních hodin jako některé její kolegyně. „Když má člověk na sobě něco tak cenného, tak kromě toho, že si to užívá, dává si opravdu pozor. A to i přesto, že jsem od klenotnictví věděla, že byly náušnice pojištěné,“ uzavřela kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám