Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová Česká Miss Nikol Švantnerová (31) je velkou milovnicí fotbalu, její tatínek je fotbalový trenér a lásku našla u tohoto sportu také. Zatímco většina vítězek soutěže krásy je ihned v hledáčku slavných sportovců, ona už ho hledat nemusí.

Nikol více jak dva roky chodí s fotbalistou FK Teplice Jakubem Horou. Před pár dny spekulovala média, že se pár rozešel, protože Nikol přesedlala na jiného fotbalistu, brankáře Milan Švengera, který se vedle fotbalu proslavil tím, že posílal slavným kráskám jako Agátě Prachařové nebo Hance Mašlíkové fotku svého přirození.

"S Milanem se znám, je to pouze kamarád, jsou to pouze spekulace. Stále je vše při starém, chodím s Jakubem," řekla Super.cz Nikol krátce po svém triumfu na České Miss.

"Jsem strašně šťastná, dojatá, nevěřila jsem tomu. Věřila jsem si, ale viděla jsem holky kolem a na první místo jsem to určitě neviděla," dodala. A čím zaujala porotu? "Jsem originální, jsem jiná, vysoká, mám zkušenosti," myslí si Švantnerová, která má letité modelingové zkušenosti.

Od třinácti let byla v zahraničí. Nyní by se ráda více usadila v Čechách. I kvůli tomu se přihlásila na Českou Miss. "Byl to můj záměr, abych se mohla věnovat modelingu tady v Čehách. Chci tady být a co nejvíce se ukázat," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám