Hlavní obsah
Článek

Nominaci na Cenu Thálie sice Petra Hřebíčková (35) neproměnila, rozhodně ale z Národního divadla neodcházela se smutkem v očích. Jednak jednu sošku už doma má a zároveň v současné době řeší mnohem podstatnější věci - pod srdcem nosí miminko.

„Mám hodně pohodové období. Všechno mi je tak nějak jedno, to hlavní nosím pod srdcem. Užívám si těhotenství, to je pro mě ta největší cena,” říká sympatická herečka, která v rozhovoru také uvedla: „Zklamaná nejsem, já už jsem byla velmi překvapená z nominace. Užiju si večer, dám si chlebíček a pohýčkám svou cenu doma.”

Hlavní hvězdě seriálu Svatby v Benátkách se těhotenství dařilo dlouho skrývat. Je pravda, že i na galavečeru si všichni nemuseli jejího bříška všimnout. „Je to asi zásluha úžasných šatů, které mám od své dvorní návrhářky Šárky Šiškové. Nic neskrývám, ale jsem ráda, že mám takové hezké motýlí šaty, ve kterých se cítím dobře i s bříškem,” říká Hřebíčková, která přibrala deset kilo. „Zvětšily se mi hlavně ženské tvary, takže to si užívám.”

Hřebíčková nechtěla prozradit pohlaví miminka, přestože ví, zda se jí narodí chlapec, nebo dívka. O tom, že otcem dítěte je herec Činoherního klubu Matěj Dadák (39), už ale mluví zcela otevřeně.

Reklama

Další články

Načítám