Hlavní obsah
Článek

Klobouk dolů! Čarodějky se štětci a malovátky dokáží udělat opravdu zázraky. Vlaďku Erbovou (42) jsme potkali na jednom reklamním focení, kam přišla utahaná a nevyspalá, přesto to nikdo nepoznal. Vypadala totiž výborně.

„Spala jsem hrozně málo. Vrátila jsem z premiéry filmu v časných ranních hodinách. Budila jsem se po hodině, k tomu všemu je malý nemocný,“ vysvětlila Super.cz nedostatek spánku.

„Moje krása nebyla při příjezdu žádná, ale Martička s make-upem udělala parádu. Po ránu to vypadá, jak to vypadá, v mém věku už to není ideální,“ řekla nám Vlaďka, která ale prý umí stárnout a cítí se nejlépe ve svém životě. A tvrdí, že i manžel Tomáš Řepka nemá s jejím vzhledem po ránu problém.

„Do téhle kampaně jsem šla kvůli tomu, že jsem byla původně klientkou a vyzkoušela jsem jak pěstící, tak dekorativní kosmetiku. Měla jsem problém s hormony kvůli štítné žláze, takže se mi spousta věcí ukazovala na obličeji a málokterá kosmetika to uměla řešit. Některé make-upy vypadají dobře, ale pokožka nedýchá, pleti se jen ubližuje. Tahle je senzační ve všech směrech,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám