Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco Míša Nosková (41) svou nominaci v kategorii Opereta, muzikál a jiný hudebně dramatický žánr na cenách Thálie neproměnila, tak její kolega ze SuperStar Tomáš Savka se z vítězství ve stejné mužské kategorii radoval.

„Vůbec jsem v to nedoufal. Už nominace mezi tři nejlepší byla pro mne velkým úspěchem, ale prvenství bylo spíše v oblasti sci-fi. Prostě bomba. Osobně jsem měl zcela jasno, která ze zpěvaček vyhraje ve stejné kategorii mezi ženami, a nemýlil jsem se. První skončila kolegyně ze stejné ostravské scény Hanka Fialová a podle mě naprosto zaslouženě. V roli Edith Piaf v muzikálu Edith a Marlene byla fantastická,“ s nadšením se rozplýval Tomáš nad vítězstvím, které mu přinesla role vypravěče Che v muzikálu Evita, kterou ztvárňuje v Národním divadle moravskoslezském v Ostravě.

Savka měl z ceny upřímnou radost, na závěrečném večírku v paláci Žofín hrdě korzoval prostorem společně s partnerkou Zuzanou Pokornou a přijímal gratulace. A jelikož cenu Thálie nepřebírá každý den, tak lehce slavil vínem. „Žádná bujará pitka se konat nebude. Přiťuknu si s kolegy a kamarády a hajdy domů. Tam si otevřeme šampáňo, přiťukneme a tím vše skončí. Práce čeká,“ dodal s úsměvem Tomáš Savka.

Reklama

Další články

Načítám