Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Cenách Thálie se v zákulisí řešil nejen zdravotní stav Luďka Munzara, ale třeba i vizáž Jitky Čvančarové (46). Moc dobře víme, že se umí dokonale oháknout, ale stejně tak jí nejsou cizí ani módní přešlapy. Obáváme se, že ani tentokrát se jí to moc nepovedlo. Podle některých ohlasů jí šaty tělové barvy s (na Jitčiny poměry) zakrytým dekoltem opět přidaly na objemu.

Byli sice tací, kterým se model líbil, ale víc si asi vysloužil kritiky. Zdá se, že ji poněkud nešťastně opticky zvětšoval. Palec nahoru si ale určitě zaslouží sladění doplňků a především pak hereččin odzbrojující úsměv. Určitě nejen za ten si herečka vysloužila kompliment od moderátora večera Antonína Procházky. Ještě předtím, než předala cenu v kategorii opereta a muzikál Tomáši Savkovi, mu stihla kontrovat, že původně chtěla přijít nahá, ale že nechtěla pohoršovat.

Mezi letošními oceněnými osobnostmi byli například Vilma Cibulková, Hana Fialová, Michal Isteník, Aleš Briscein, Ivana Veberová, Richard Ševčík, Tereza Podařilová či zmiňovaný Tomáš Savka. Ceny za celoživotní přínos si pak odnesli Blanka Bohdanová, Josef Zíma či Zdena Kareninová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám