Hlavní obsah
Článek

Na tohle fanynky Vojty Dyka vždycky čekaly! Dyk pravidelně vítězí v anketách o nejvíce sexy muže českého šoubyznysu. Nyní poprvé odhalil své tělo před objektivem profesionálního fotografa. Společně se všemi chlapci z kapely Nightwork se svlékl do půl těla a všichni společně zapózovali pro dobrou věc.

Nightwork se chystají již tento víkend nechat zavřít do klece v zoologické zahradě. A to na celé dva dny! Jako ve správné reality show, nebudou ani tady chybět kamery, které budou po celou dobu snímat detaily ze života všech šesti muzikantů a přenášet je živě na hudebním serveru Koule.cz.

Vojta Dyk s kapelou Nightwork vás pořádně nechá nahlédnout do své kuchyně. Co jí Vojta Dyk, jaké zvuky při spánku vyluzuje Jakub Prachař nebo čím se baví Jan Maxián? To vše se během dvou dnů zcela jistě dozvíte.

„Předvedeme, jak žijeme, zkoušíme, skládáme, bavíme se a hrajeme poker, karty a Xbox,“ říká klávesista a zpěvák František Soukup. „K našemu pohodlí budeme mít závěsné sítě, kuchyňku, obývák, ale třeba i sprchu, kde se budeme sprchovat v plavkách.“

O žádném soukromí se však nedá mluvit. Fanoušci do všech míst uvidí. A to i po setmění, v rámci nočních prohlídek. Součástí „kapelové klece“ bude i pódium, na kterém na závěr zoologického angažmá, v pondělí 25. července, Nightwork odehrají osmdesátiminutový koncert včetně nové „zvířecí“ skladby.

Reklama

Další články

Načítám