Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokdo při sledování původního zpracování filmu Modrá laguna z roku 1980 tušil, že se dívá na teprve patnáctiletou Brooke Shields. A ještě překvapivější je, že tou dobou byla před kamerou už celkem ostřílenou herečkou. Svůj debut si totiž odbyla už ve třinácti v kontroverzním snímku Děvčátko z prostředí nevěstince vedle Susan Sarandon. Senzační postavou se však Shields může pochlubit i s blížícím se jubileem.

Seriálová Správná Susan totiž za dva měsíce oslaví půlstoletí, a tak její útlá postava, kterou letos předvedla během dovolené v Mexiku a navíc po dvou dětech, nepřestává udivovat. A kdo měl to štěstí se s ní v minulosti sblížit? Její seznam slavných milenců není zrovna krátký...

Našli byste v něm kromě herců Liama Neesona či Johna Travolty i zpěváka George Michaela nebo bývalou tenisovou jedničku Andre Agassiho, za nějž byla dokonce dva roky provdaná. Tady ale zdaleka nekončíme, láskyplné splynutí se údajně dostavilo i s japonským princem Naruhitem, egyptským miliardářem Dodi Fayedem, jenž v roce 1997 zemřel s Lady Dianou při automobilovém neštěstí v Paříži, či se synem amerického exprezidenta Kennedyho Johnem F. Kennedym mladším. Své dvě dcery má pak Shields se svým současným manželem scénáristou Chrisem Henchym.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám