Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pouze na jedinou hodinu denně si Venezuelanka Aleira Avendano odpočine od přidušování, které si dobrovolně způsobuje posledních šest let těsně utaženým korzetem. Nebýt této pravidelné pauzy, kterou Aleira využívá k očistě, kostice by jí snad vrostly do těla. Sama korzet nazývá svou druhou kůží, a dokonce si na pocit staženosti natolik zvykla, že je jí příjemný.

„Totálně jsem propadla nejrůznějším korzetům a opaskům, dokonce v nich i spím. Miluji pocit stažení a sundávám je jen na hodinu denně kvůli mytí,“ upřesnila modelka, která v ulicích Caracasu budí slušný rozruch. A i když se její postava nemusí líbit každému, ona je na své křivky hrdá.

„Lidé se zastavují, přestávají dělat, co dělají, a jen zírají. Kdekoli se objevím, budím pozornost. Pokřikují na mě na ulici, nemohou uvěřit, že je moje postava reálná,“ je si vědoma modelka, jejíž 50centimetrový pas je v porovnání s oblými boky a umělými ňadry velikosti pět skutečně do očí bijící.

Podle lékařů je však její počínání krajně nebezpečné a s neustálým nošením, natož utahováním korzetu, by měla okamžitě přestat. To ale brunetka rozhodně neplánuje a je pyšná, že tohoto výsledku dosáhla i bez chirurgického odstranění žeber. Své vášni pochopitelně musela přizpůsobit i jídelníček. „Jím jen velmi malé porce. Obvykle vaječné bílky, ananas, ovoce a trochu masa,“ dodává.

Reklama

Další články

Načítám