Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes se Martina Karkošová (22) bude ucházet o korunku krásy v České Miss, ještě více jak před týdnem si finalistka užívala tisíce kilometrů daleko. Martina odjela načerpat před finále energii do Thajska.

Do jihovýchodní Asie cestuje modelka poměrně často. Dokonce se stalo, že vyrazila úplně sama. „Jezdím tam často a vím, co mě čeká. Většinou ráda cestuju ve skupině, ale když jsem se chystala poprvé do Thajska, tak onemocněl můj spolucestovatel, a tak jsem musela odjet sama. Byla to pro mě výzva a byla jsem zvědavá, jestli to zvládnu,” říká Karkošová, která si vždy poradila i v nesnázích. „Tam je jiná mentalita lidí a vždycky mi všichni pomohli.”

A jakou zemi by Karkošová ráda navštívila po dnešním finále? „Chtěla bych odjet do Barmy, nebo do Laosu. Tam se ale určitě nevydám sama, ale s někým,” říká kráska, která už třikrát navštívila Thajsko a mimo to byla na Srí Lance, v Malajsii a Singapuru.

Reklama

Další články

Načítám