Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Roman Vojtek (52) sice opustil těsně před porodem manželku Terezu, ale po narození syna Benedikta dělá všechno proto, aby dvojnásobné mamince v tíživé životní situaci aspoň trochu pomohl.

Od manželky Vojtek podle svých slov odešel proto, že se necítil po jejím boku šťastný. Na rodinu se ale rozhodně nevykašlal. S manželkou byl dokonce u porodu a teď je fotografové načapali přímo před společným domem v Řitce. Vojtek si hrdě nesl svého malého synka, zatímco jeho žena vynášela odpadky.

Na první pohled vypadali jako spokojená rodinka. Pravdou však zůstává, že se žádný happyend nekoná a Vojtek prý nadále bydlí v bytě Jitky Čvančarové (46) na Malé Straně, kde mu herečka s manželem nabídli dočasné útočiště. „Roman jezdí do Řitky jen pomáhat s malým. Jak může, tak si vyzvedává i dceru Editku,“ řekl Super.cz blízký zdroj z okolí páru.

Vojtková se tak z počátečního šoku zjevně vzpamatovala natolik, že manželovu pomoc s dětmi neodmítá a v rámci možností s ním komunikuje. Už jen kvůli dětem je příkladné, jak se oba manželé mezi sebou umí dohodnout, byť to pro opuštěnou ženu není úplně jednoduché.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám