Hlavní obsah
Článek

Ta holka musí mít vždy něco „spešl“! V pátek dopoledne zažila Agáta Prachařová (38) dopravní nehodu, ale žádnou obyčejnou, nýbrž vskutku originální. S jejím autem si totiž jako kočka s myší pohrála tramvaj, když jí v Praze nedaleko křižovatky na Hradčanské řidička hromadného přibližovadla dala najevo, kdo má větší vozidlo. „Narazila do mě tramvaj,“ řekla Super.cz modelka.

Místo nehody, kde byla zúžená silnice, a proto prý musela Agáta na koleje, bylo samozřejmě okamžitě neprůjezdné, vytvořila se zde kolona tramvají. „Nic mi není. Mám jenom rozbité auto,“ prozradila nám.

Podle ní je chyba jednoznačně na straně řidičky tramvaje, která na místo zúžení dorazila až po Prachařové. „Hysterická paní to do mě narvala. Říkala, že si nevšimla a nestihla to dobrzdit. Byla chudák nějaká zmatená. Přijelo vozidlo dopravního podniku a dostala jsem protokol, že vina je zcela na paní řidičce,“ uvedla.

To potvrdil i dopravce. „Krátce před desátou hodinou došlo ke střetu tramvaje linky 20 s osobním vozidlem. Nehoda byla zaviněna naší řidičkou, která uznala vinu a oba účastníci se domluvili na místě bez přítomnosti policie. Škoda byla naprosto minimální a nedošlo ani k žádnému zranění,“ konstatoval mluvčí pražského Dopravního podniku Jiří Štábl.

Přes jeho tvrzení se zdá, že škoda na modelčině voze se nakonec vyšplhá až ke sto tisícům korun.

„Mění se světlo plus celý nárazník. U mercedesu to tak už je, že to bude stát tolik,“ dodala.

Agáta se předtím vyvztekala na sociální síti. „Nesnáším MHD už i z auta,“ napsala.

Reklama

Další články

Načítám