Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poručík Horatio Caine byl v seriálu Kriminálka Miami jako vedoucí kriminalistické laboratoře tím nejváženějším z týmu policejních vyšetřovatelů. Na Miami Beach byste ale kolem jeho představitele Davida Carusa nejspíš prošli bez povšimnutí. Devětapadesátiletý americký herec a producent je v plážovém civilu se slunečními brýlemi k nepoznání, na což možná i před pár dny při odpočinku na lehátku vedle neznámé ženy sázel.

Caruso se po většinu času schovával pod slunečníkem, s ohledem na jeho ryšavé vlasy a snadno rudnoucí pokožku se ani není čemu divit. Když se ale přeci jen osmělil svlažit se v moři, bylo znát, že v posledních měsících nabral nějaké to kilo. Jeho původních 68 kilogramů na 182 centimetrů výšky už je dávnou minulostí.

Natřikrát rozvedený rodák z New Yorku má za sebou řadu podobně laděných rolí. Objevil se například v Policii New York, Kriminálce Las Vegas nebo Kriminálce New York, dále si jej před kamerou můžete vybavit z filmů Rambo: První krev, Čínská dívka, Polibek smrti nebo Jade.

David je otcem tří dětí, dvě z nich přitom nemá ani s jednou ze svých manželek, nýbrž s bývalou přítelkyní Lizou Marquez.

Reklama

Další články

Načítám