Hlavní obsah
Článek

Jsou dívky, které v největší tuzemské soutěži krásy spoléhají na svůj přirozený šarm, pak i takové, které se snaží k úspěchu si dopomoci nejrůznějšími způsoby. Web Super.cz byl posledních pár dnů doslova bombardován jednadvacetiletou finalistkou České Miss Jelizavetou Černěckou, která se za každou cenu před sobotním finále snažila zlepšit své šance na vítězství uveřejněním nových fotek. Ty vypadají tak, že nám přišlo líto čtenáře o ně ochudit. Posuďte sami ve fotogalerii, zda má vůbec šanci!

„Na casting jsem šla s myšlenkou, že za každou cenu musím připoutat pozornost a vyniknout. Šest let na střední jsem byla tichou studánkou, které se klepaly nohy, když jsem musela mluvit před lidmi. Pochopila jsem, že s takovým přístupem ničeho nedosáhnu a porota si mě nevšimne. První casting nebyl úspěšný, ale každý si mě zapamatoval kvůli větě, že postavově se přirovnávám k soudružce Frankové,“ rozhodla se nás slečna obšťastnit informacemi o tom, jak se dostala k Miss. Ta jistě bude v soukromí milá, ale už chápeme ty, kteří tvrdí, že někteří lidé dokáží svou urputností ostatní znechutit.

Jelizaveta se pokusila o štěstí znovu a tentokrát měla kliku. A to přesto, že si jako volnou „dysciplínu“ (citujeme doslova z toho, co nám napsala) zvolila báseň od Shakespeara v angličtině z dob jejího vzniku.

„Překonala jsem strach. Už se nebojím být sama sebou, vidím, že lidi se nesmějí mně, ale se mnou. Pochopila jsem, že posouvat se dál můžu tím, že dělám něco, z čeho mám největší strach,“ dodala s tím, že fotky jsou pohádkové a sexy. Tak uvidíme, zda jí tenhle pokus o tlačenku může alespoň minimálně pomoci v boji za práva zvířat, světový mír nebo případně k získání kreditky nějaké dobře situované hokejky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám