Hlavní obsah
Článek

Prezidentovi karlovarského filmového festivalu Jiřímu Bartoškovi (77) se daří lépe. Charizmatický herec, který nedávno oslavil 68. narozeniny, se potýká s rakovinou mízních uzlin, a jak se zdá, jeho boj s nemocí zatím probíhá úspěšně.

Bartoška si totiž nenechal ujít premiéru divadelní hry Garderobiér s Karlem Heřmánkem (76) v hlavní roli, kterou uvedlo Divadlo Bez zábradlí.

Hned po premiéře se společně s manželkou výborně bavil s kolegy a kamarády z divadla, kde ještě před propuknutím nemoci účinkoval ve hře Jakub a jeho pán. V divadle už se moc těší, až se Bartoška zotaví a opět vstoupí na divadelní prkna.

„Známe se strašně dlouhou dobu let. Spolu jsme studovali, bydleli dokonce na jednom pokoji na koleji, hráli třeba i v Ústí nad Labem a také tady, v tomhle divadle v inscenaci Jakub a jeho pán. Jiří se zotavuje ze svých zdravotních komplikací a já pevně věřím, že si spolu zase ve zmíněné hře zahrajeme. Moc se na to těším, že se zase sejdeme na jevišti. Až mi zavolá a řekne, jdu do toho, tak se Jakub a jeho pán opět objeví v našem repertoáru a doufám, že by to mohlo být už po prázdninách,“ řekl na popremiérovém večírku Karel Heřmánek.

Soudě podle toho, že Bartoškovi už opět rostou vlasy a vousy, směje se od ucha k uchu a hýří dobrou náladou, to vypadá, že léčba nemoci zabrala. Bartoška si ostatně nedávno nenechal ujít předávání filmových cen Český lev.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám