Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Legrační a touhou po slávě opájené hvězdičce již dávno zapomenuté reality show VyVolení Věře Patt se podařil husarský kousek, když zlanařila nic o její drsné minulosti netušícího syna Petra Sepéšiho (†25) Petra Belhocineho (28) k společnému přezpívání hitu Červenám jeho táty a Ivety Bartošové (†48). „Už jsem se dozvěděl, co je zač. Byla urputná,“ říká tvrdě Petr, který už asi lituje, koho si připustil k tělu a kdo si na jeho slavném původu chtěl namastit kapsu!

Petr se vůbec o šoubyznys nezajímá, takže když ho Patt oslovila s nabídkou spolupráce, vůbec nezablikala červená kontrolka. Ta by se rozsvítila v momentě, kdy by informoval své zběhlejší přátele, ale tomu prý Věra chytře zabránila. „Řekla mi, že to musíme připravit tajně jako překvapení, že o tom nesmím říct ani kamarádovi Tomáši Gottliebovi (první manažer Ivety Bartošové – pozn. red.). Poslechl jsem ji,“ lituje dnes už svého rozhodnutí Petr, který v Praze vlastní restauraci zařízenou ve stylu šedesátých let a zpěvákem se proto vážně netouží stát.

„Bohužel jsem na to, jaká je, přišel až později. Neznal jsem ji. Až teď se ke mně dostávají informace, kde co utrousila nebo jaké udělala průšvihy. Zůstal jsem zírat s otevřenou pusou,“ diví se Belhocine.

„Domluvili jsme se, že nazpíváme jednu písničku, uděláme kolem toho šou a konec. Ona se toho ale hned chytla, vymyslela, že by z toho mohlo být turné, s nímž bychom objížděli diskotéky. Už dokonce domluvila nějaké zakázky. Byly to hodinové telefonáty. Začala být aktivní, furt něco mlela a plánovala vystoupení. Rozhodně nechci žádnou kariéru, nebudu zpěvákem, nemám na to čas. Jestli se někde něco v tomhle smyslu objevilo, asi to bylo od Věry, já bych to nikdy neřekl,“ dušuje se.

S Patt vystoupil na charitativním koncertě na Matějské pouti, dál se ale angažovat nechce. „Mohli jsme klidně ze srandy ještě jednu dvě písničky udělat, ale rozhodně to neznamená, že budu zpívat dál, jezdit turné nebo vydávat cédéčko. Na to ať zapomene. Mám jiné věci na práci, než někde ze sebe dělat šaška,“ dodal Sepéšiho syn.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám