Hlavní obsah
Článek

Alyssa Milano (42) už od konce 90. let zářila na televizní obrazovce jako Phoebe v seriálu Čarodějky. Tehdy ovšem vypadala úplně jinak než dnes.

V době, kdy Alyssa po boku Shannen Doherty a Holly Marie Combs získala nadpřirozené schopnosti, jí bylo 26 a byla jedním z důvodů, proč se na seriál pro dívčí publikum občas podívali i muži. Čarodějky však po osmi sezónách skončily a jejich hvězda dala přednost rodinnému životu.

Po podivném manželství s hudebníkem Cinjunem Tatem, které nevydrželo ani jeden rok, našla Alyssa štěstí u Dava Bugliariho, za něhož se provdala před šesti lety. Herečka, která si zahrála také v seriálech Melrose Place či Jmenuji se Earl, sice o nabídky neměla nouzi, ale poslechla tikání biologických hodin a se čtyřicítkou na krku dala před prací přednost mateřským povinnostem.

V roce 2011 přivedla na svět syna Mila, který se loni v září dočkal sestřičky Elizabelly. Alyssa Milano půl roku po druhém porodu vyrazila na premiéru komedie Zocelovací kúra, kde předvedla plnější křivky, než na jaké u ní byli diváci Čarodějek zvyklí. Herečka si ovšem z pár kil navíc nedělá hlavu a její úsměv svědčil o tom, že je v roli dvojnásobné maminky naprosto spokojená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám