Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nač ztrácet čas a energii běháním po obchodech, když můžete obojí využít smysluplněji? Stylové jarní kousky pořídíte rychle a z pohodlí gauče na Answear.cz. Přijdou vám do druhého dne, a když vám nepadnou, lze je snadno vrátit. Přinášíme vám několik svěžích a barevných inspirací, ve kterých letos na jaře zazáříte.

Kabátky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také milujete jarní počasí, kdy není ani horko ani zima a vy se ráno můžete zahalit do stylového kabátku (a odpoledne si ho ležérně přehodit přes ramena, jak se teď nosí)? Máte-li ráda klasický střih, zkuste experimentovat s barvami (luxusně vypadá třeba sytě žlutá či růžová). Chcete-li něco delikátnějšího, pořiďte si lehounký trenčkot ve stylu kimona.

Krátké bundičky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další variantou, která by neměla chybět ve vašem jarním šatníku, je krátká bundička anebo parka, která vašemu outfitu dodá nenucený šmrnc. Tady se fantazii meze nekladou, vedle ever-khaki-greenu frčí výrazné barvy, různé střihy i materiály. Inspirujte se na Answear.cz.

Sukně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli jste přes zimu sázela hlavně na džíny, je čas na jarní refresh. Tuto sezónu si určitě pořiďte alespoň jednu zajímavou sukni. Jaké se nosí? Elegantní pouzdrové, plisované ke kolenům, rozevláté s potiskem či dlouhé bavlněné pro víkendovou pohodičku.

Tenisky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nadvláda tenisek nekončí, naopak! Nosí se už úplně ke všemu, takže se nemusíte bát, že při stylingu šlápnete vedle. Teď jen záleží, jestli dáváte přednost sportovní funkčnosti, cool vzorovaným plátěnkám anebo uhlazeným teniskám bez tkaniček (hitem jsou perforované materiály, ve kterých se vám nebudou potit chodidla).

Kabelky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kolik kabelek je hodně? Na tuhle otázku neexistuje správná odpověď! Platí jen, že s každou novou sezonou to chce nový kousek. Letos by vám neměla chybět tzv. crossbody neboli messenger kabelka. Nosí se na rameni nebo křížem, a tak nesklouzává z ramene. A co víc, nemusíte ji sundavat, když hledáte třeba mobil. Na Answear.cz si určitě vyberete!

Další články

Načítám