Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Společně strávené hodiny, dny a týdny během soustředění v zahraničí, v Čechách, nebo i adrenalin během finálového přenosu dělají své. Libor Bouček (43) opět podlehl půvabům finalistky České Miss, který poslední roky pravidelně moderuje.

Moderátor potvrdil pověst svůdce finalistek miss. Podle našich informací už několik měsíců chodí s půvabnou Gabrielou Bendovou (23), která se snažila získat korunku v minulém ročníku. „Nemám důvod v současné době nikoho hledat. Co se týká letošních finalistek, tak se tam nerýsuje žádné potenciální partnerství,” přiznal se v rozhovoru Bouček včera na tiskové konferenci připravovaného finále České Miss.

Není to vůbec poprvé, co si moderátor nabrnknul účastnici jediné národní soutěže krásy. Novinkou ale je, že jeho milá není blondýnka, jako jeho předchozí manželky, ale tmavovláska. „Taky jsem si to nedovedl představit, ale je tmavovlasá. Přestal jsem jíst zeleninu a změnou strany se mi změnily hodnoty,” vtipkoval Bouček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám