Hlavní obsah
Článek

Více než dva roky neuspořádal Osmany Laffita přehlídku pro veřejnost. Extravagantní designér sice pořádal každou sezónu, tedy každého půl roku, prezentaci kolekce pro své klienty, ale až nyní na galavečeru v Obecním domě předvedl svou práci za poslední období.

„Je to první velká přehlídka po dvou letech,” říká kubánský návrhář, který se natrvalo usadil v Čechách. Celá přehlídka byla vytvořena právě pro tuto příležitost, nicméně kolekce pro podzim a zimu 2015/2016 měl návrhář už v procesu.

Během prezentace více jak osmdesáti looků předvedl Osmany velkou večerní, koktejlky i casual modely. Některé kousky působily extrémně odvážně, ať už to byly podvazky Jitky Nováčkové (31) nebo prosvítající bradavky pod transparentní látkou modelky Kateřiny Votavové. Ptali jsme se ho, jestli nebyly některé modelky snad až příliš odhalené? „Myslím si, že byly rozhodně sexy. Nemyslím si, že bych byl vulgární. Některé látky byly možná hodně průhledné, a tím pádem působily modely sexy, ale rozhodně nevypadaly sprostě,” brání se návrhář.

Neprovokovaly jen dámské modely, ale nepřehlédnutelné byly i kousky pro pány. „Chtěl jsem ukázat, že oblek nemusí být jen nudnou záležitostí, obyčejnými montérkami. Proto jsem u mých obleků třeba zkrátil rukáv a nohavice,” komentuje Osmany pánskou řadu, kde například u klopy saka použil saténovou kravatu.

Reklama

Další články

Načítám