Hlavní obsah
Článek

Starší syn Bořka Slezáčka (56), šestiletý Kolja, chce jít v tátových stopách. Roztomilý chlapeček byl ozdobou konkurzu na muzikál Děti ráje, který se v září vrací a bude se hrát v Brně. Zpěv mu sice moc nešel, ale o to byl roztomilejší. "Kolja hrozně sem na konkurz chtěl, v divadle vyrostl, baví ho to, líbilo se mu to. Začali jsme s přípravou pozdě, začal chodit k Elišce Topercerové na hodiny zpěvu a trénoval text až minulý týden. Bude se to ale hrát až za pár měsíců, což je pro dítě velký časový úsek na to, aby se to naučilo. Tedy když se vedení rozhodne a dá mu šanci," řekl Super.cz Bořek.

Největší problémy prý Koljovi dělalo zpívat na mikrofon, protože ho držel poprvé v životě. Konkurzu se zúčastnil také Bořek, který v Dětech ráje hlavní roli už hrál. Před nového režiséra muzikálu Radka Balaše ale museli úplně všichni. I ti, kteří v něm v minulosti zářili.

"Paradoxně jsem kdysi na prvním konkurzu nebyl, dohodila mě Majda Bočanka. Tak si to vyžírám až teď. Kvůli nervozitě konkurzy fakt nesnáším," dodal Bořek, kterému vrásky na čele přidávají také exekuce.

"Není to nic příjemného. V rámci rozvodu jsem se na spoustu věcí vykašlal. Musel jsem se k tomu nějak postavit, nejde se tvářit, že je člověk pankáč hlavně kvůli rodině. Splácím exekuce, dluhové poradkyně mi poradily, abych zkusil institut oddlužení. Neznamená to, že nebudu splácet, ale nenechá vás to padnout. Je potřeba to dořešit. Není to ale nic, z čeho bych se hroutil, ale byly momenty, kdy to nepříjemné bylo," dodal Slezáček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám