Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Martin Dejdar (59) musí v nejbližších dnech na operaci. I s tříselnou kýlou odehrál premiéru muzikálu Mýdlový princ a neměl o tom ani tušení.

"Nevěděl jsem, že ji mám. Odehrál jsem s ní opravdu i premiéru Mýdlového prince. A to už jsem měl tříselnou kýlu asi deset dní. Vůbec jsem to nevěděl, jen mě to bolelo. Dokonce jsem měl i hokejový trénink. Po dvou týdnech jsem šel k doktorovi a tam mi řekli, že bych neměl blbnout a že musím na operaci," řekl Super.cz Dejdar.

V divadle za něj zaskakoval Sagvan Tofi, s nímž se alternuje. "Sagi teď za mě dvakrát hrál, v neděli jsem to zkusil, byl jsem obvázaný leukoplastmi, aby mi to drželo pohromadě. V nejbližším termínu musím do nemocnice," dodal Dejdar, který se ukázal na konkurzu muzikálu Děti ráje, jenž se v novém kabátě vrací a v září ho čeká premiéra v Brně. A to s novým režisérem Radkem Balašem, novými kostýmy, scénou a také řadou nových hvězd. Hrát se po Praze bude ve zrekonstruovaných prostorách brněnského Bobycentra.

Jednou z hvězd je právě Dejdar, který se bude opět alternovat se Sagvanem. "Vybral si mě jako parťáka, osvědčilo se to v Mýdlovém princi, tak to do smrti asi bude takhle," dodal se smíchem Dejdar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám