Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nebyl by to David Beckham (48), kdyby nenásledoval módní trendy. Bylo tak jen otázkou času, kdy se nejslavnější fotbalista v důchodu stane lumbersexuálem.

Aktuální následovatel dřívějšího metrosexuála je totiž zdánlivě jeho pravý opak, ale chyba lávky. I když lumbersexuálové ze sebe dělají na první pohled zálesáky, vše má svůj řád a jde o pečlivě promyšlený styling.

Tato novodobá odnož hipsterů, která se vyznačuje podle ‚slovníku ulice‘ jako „metrosexuál, co se našel v momentální vlně dřevorubeckého looku“ se usídlila kromě hvězdy Padesáti odstínů šedi Jamieho Dornana i u Beckhama. A jak takového novodobého dřevorubce v ulicích poznáte? Povětšinou podle pěstěného plnovousu, úzkých kalhot, kostkované flanelky a mnohdy i hojně potetovaného těla. Lumbersexuálové mají být přitom o něco mužnější než hipsteři a mají budit dojem, že by s přehledem zvládli přežít v lese...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám